Stručni rad - Stručni rad
The innovative solutions and the development of a low-energy air dryer
U: Flour -Bread '19. / strelec, Ivica; Jozinović, Antun; Budžaki, Sandra (ur.). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. str. 133-139. urn:nbn:hr:109:773436

Budžaki, Sandra; Leko, Jozo; Predrijevac, Krešimir; Leko, Tomislav; Viszmeg, Jožef; Jovanović, Kristina

Citirajte ovaj rad

Budžaki, S., Leko, J., Predrijevac, K., Leko, T., Viszmeg, J. i Jovanović, K. (2019). The innovative solutions and the development of a low-energy air dryer. U I. strelec, (Ur.), A. Jozinović, (Ur.), S. Budžaki, (Ur.), Flour -Bread '19 (str. 133-139). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:773436

Budžaki, Sandra, et al. "The innovative solutions and the development of a low-energy air dryer." Flour -Bread '19, Ur. Ivica strelec, Ur. Antun Jozinović, Ur. Sandra Budžaki, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019, str. 133-139. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:773436

Budžaki, Sandra, Jozo Leko, Krešimir Predrijevac, Tomislav Leko, Jožef Viszmeg i Kristina Jovanović. "The innovative solutions and the development of a low-energy air dryer." U Flour -Bread '19, 133-139. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. Citirano 26.11.2020.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:773436

Budžaki, S., et al. (2019) 'The innovative solutions and the development of a low-energy air dryer', u strelec, I. (ur.), Jozinović, A. (ur.), Budžaki, S. (ur.), Flour -Bread '19, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, str. 133-139. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:773436 (Datum pristupa: 26.11.2020.)

Budžaki S, Leko J, Predrijevac K, Leko T, Viszmeg J, Jovanović K. The innovative solutions and the development of a low-energy air dryer. U: I. strelec, ur., A. Jozinović, ur., S. Budžaki, ur. Flour -Bread '19. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek: ; 2019. Str. 133-139. [pristupljeno 26.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:773436

S. Budžaki, J. Leko, K. Predrijevac, T. Leko, J. Viszmeg i K. Jovanović, "The innovative solutions and the development of a low-energy air dryer", Flour -Bread '19, I. strelec, A. Jozinović i S. Budžaki, Ur. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:773436 [Citirano: 26.11.2020.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.