diplomski rad
Optimiranje postupka namakanja i klijanja golozrnog ječma

Kotris, Maja
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za bioprocesno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Kotris, M. (2020). Optimiranje postupka namakanja i klijanja golozrnog ječma (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:556009

Kotris, Maja. "Optimiranje postupka namakanja i klijanja golozrnog ječma." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:556009

Kotris, Maja. "Optimiranje postupka namakanja i klijanja golozrnog ječma." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:556009

Kotris, M. (2020). 'Optimiranje postupka namakanja i klijanja golozrnog ječma', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 21.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:556009

Kotris M. Optimiranje postupka namakanja i klijanja golozrnog ječma [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 21.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:556009

M. Kotris, "Optimiranje postupka namakanja i klijanja golozrnog ječma", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:556009

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.