završni rad
Mikrobiološki kontaminanti u proizvodnji slada i piva

Leon Lenart (2013)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za bioprocesno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Lenart, L. (2013). Mikrobiološki kontaminanti u proizvodnji slada i piva (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:504665

Lenart, Leon. "Mikrobiološki kontaminanti u proizvodnji slada i piva." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:504665

Lenart, Leon. "Mikrobiološki kontaminanti u proizvodnji slada i piva." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:504665

Lenart, L. (2013). 'Mikrobiološki kontaminanti u proizvodnji slada i piva', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:504665

Lenart L. Mikrobiološki kontaminanti u proizvodnji slada i piva [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 26.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:504665

L. Lenart, "Mikrobiološki kontaminanti u proizvodnji slada i piva", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:504665