završni rad
Negliceridni sastojci biljnih ulja

Lucija Bilić (2013)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad

Bilić, L. (2013). Negliceridni sastojci biljnih ulja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:902315

Bilić, Lucija. "Negliceridni sastojci biljnih ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:902315

Bilić, Lucija. "Negliceridni sastojci biljnih ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:902315

Bilić, L. (2013). 'Negliceridni sastojci biljnih ulja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:902315

Bilić L. Negliceridni sastojci biljnih ulja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 20.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:902315

L. Bilić, "Negliceridni sastojci biljnih ulja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:902315