prikaz prve stranice dokumenta Informiranje potrošača o hrani
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Informiranje potrošača o hrani

Nišević, Jelena
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za kakvoću hrane

Citirajte ovaj rad

Nišević, J. (2020). Informiranje potrošača o hrani (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:916517

Nišević, Jelena. "Informiranje potrošača o hrani." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:916517

Nišević, Jelena. "Informiranje potrošača o hrani." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:916517

Nišević, J. (2020). 'Informiranje potrošača o hrani', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:916517

Nišević J. Informiranje potrošača o hrani [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 25.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:916517

J. Nišević, "Informiranje potrošača o hrani", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:916517

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.