prikaz prve stranice dokumenta Proizvodnja hladno prešanog ulja noćurka
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Proizvodnja hladno prešanog ulja noćurka

Marić, Glorija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Marić, G. (2020). Proizvodnja hladno prešanog ulja noćurka (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:171356

Marić, Glorija. "Proizvodnja hladno prešanog ulja noćurka." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:171356

Marić, Glorija. "Proizvodnja hladno prešanog ulja noćurka." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:171356

Marić, G. (2020). 'Proizvodnja hladno prešanog ulja noćurka', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:171356

Marić G. Proizvodnja hladno prešanog ulja noćurka [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 20.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:171356

G. Marić, "Proizvodnja hladno prešanog ulja noćurka", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:171356

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.