prikaz prve stranice dokumenta Tehnologija proizvodnje djevičanskog repičinog ulja
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Tehnologija proizvodnje djevičanskog repičinog ulja

Cesar, Barbara
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Cesar, B. (2020). Tehnologija proizvodnje djevičanskog repičinog ulja (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:705937

Cesar, Barbara. "Tehnologija proizvodnje djevičanskog repičinog ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:705937

Cesar, Barbara. "Tehnologija proizvodnje djevičanskog repičinog ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:705937

Cesar, B. (2020). 'Tehnologija proizvodnje djevičanskog repičinog ulja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 14.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:705937

Cesar B. Tehnologija proizvodnje djevičanskog repičinog ulja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 14.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:705937

B. Cesar, "Tehnologija proizvodnje djevičanskog repičinog ulja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:705937

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.