prikaz prve stranice dokumenta Aditivi za mesnu industriju
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Aditivi za mesnu industriju

Kušević, Tihomir
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Kušević, T. (2020). Aditivi za mesnu industriju (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:493881

Kušević, Tihomir. "Aditivi za mesnu industriju." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:493881

Kušević, Tihomir. "Aditivi za mesnu industriju." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:493881

Kušević, T. (2020). 'Aditivi za mesnu industriju', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:493881

Kušević T. Aditivi za mesnu industriju [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 25.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:493881

T. Kušević, "Aditivi za mesnu industriju", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:493881

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.