prikaz prve stranice dokumenta Adsorpcija fenola aronije na kompleks citrus vlakna/guar
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Adsorpcija fenola aronije na kompleks citrus vlakna/guar

Vidas, Klara
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Vidas, K. (2020). Adsorpcija fenola aronije na kompleks citrus vlakna/guar (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:781471

Vidas, Klara. "Adsorpcija fenola aronije na kompleks citrus vlakna/guar." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:781471

Vidas, Klara. "Adsorpcija fenola aronije na kompleks citrus vlakna/guar." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:781471

Vidas, K. (2020). 'Adsorpcija fenola aronije na kompleks citrus vlakna/guar', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 12.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:781471

Vidas K. Adsorpcija fenola aronije na kompleks citrus vlakna/guar [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 12.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:781471

K. Vidas, "Adsorpcija fenola aronije na kompleks citrus vlakna/guar", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:781471

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.