prikaz prve stranice dokumenta Kvalitativna svojstva sorti pira koje se uzgajaju u Republici Hrvatskoj
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Kvalitativna svojstva sorti pira koje se uzgajaju u Republici Hrvatskoj

Jurić, Nataša
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica

Citirajte ovaj rad

Jurić, N. (2020). Kvalitativna svojstva sorti pira koje se uzgajaju u Republici Hrvatskoj (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:655667

Jurić, Nataša. "Kvalitativna svojstva sorti pira koje se uzgajaju u Republici Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:655667

Jurić, Nataša. "Kvalitativna svojstva sorti pira koje se uzgajaju u Republici Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:655667

Jurić, N. (2020). 'Kvalitativna svojstva sorti pira koje se uzgajaju u Republici Hrvatskoj', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 21.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:655667

Jurić N. Kvalitativna svojstva sorti pira koje se uzgajaju u Republici Hrvatskoj [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 21.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:655667

N. Jurić, "Kvalitativna svojstva sorti pira koje se uzgajaju u Republici Hrvatskoj", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:655667

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.