prikaz prve stranice dokumenta Kvalitativna svojstva sorti pira koje se uzgajaju u Republici Hrvatskoj
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Kvalitativna svojstva sorti pira koje se uzgajaju u Republici Hrvatskoj

Jurić, Nataša
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Cereal Technology

Cite this document

Jurić, N. (2020). Kvalitativna svojstva sorti pira koje se uzgajaju u Republici Hrvatskoj (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:655667

Jurić, Nataša. "Kvalitativna svojstva sorti pira koje se uzgajaju u Republici Hrvatskoj." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:655667

Jurić, Nataša. "Kvalitativna svojstva sorti pira koje se uzgajaju u Republici Hrvatskoj." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:655667

Jurić, N. (2020). 'Kvalitativna svojstva sorti pira koje se uzgajaju u Republici Hrvatskoj', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 30 November 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:655667

Jurić N. Kvalitativna svojstva sorti pira koje se uzgajaju u Republici Hrvatskoj [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2020 [cited 2020 November 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:655667

N. Jurić, "Kvalitativna svojstva sorti pira koje se uzgajaju u Republici Hrvatskoj", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:655667

Islandora Bookmark - Please login to use this feature