prikaz prve stranice dokumenta Polifenolne tvari u kakaovu zrnu i čokoladi
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Polifenolne tvari u kakaovu zrnu i čokoladi

Tremski, Marija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Tremski, M. (2020). Polifenolne tvari u kakaovu zrnu i čokoladi (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:599107

Tremski, Marija. "Polifenolne tvari u kakaovu zrnu i čokoladi." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:599107

Tremski, Marija. "Polifenolne tvari u kakaovu zrnu i čokoladi." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:599107

Tremski, M. (2020). 'Polifenolne tvari u kakaovu zrnu i čokoladi', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:599107

Tremski M. Polifenolne tvari u kakaovu zrnu i čokoladi [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 19.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:599107

M. Tremski, "Polifenolne tvari u kakaovu zrnu i čokoladi", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:599107

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.