prikaz prve stranice dokumenta Biotransformacija pljevice ječma uz primjenu gljive Ceriporiopsis subvermispora
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Biotransformacija pljevice ječma uz primjenu gljive Ceriporiopsis subvermispora

Potočar, Anita
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za mehaničke, toplinske i separacijske procese

Citirajte ovaj rad

Potočar, A. (2020). Biotransformacija pljevice ječma uz primjenu gljive Ceriporiopsis subvermispora (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:095797

Potočar, Anita. "Biotransformacija pljevice ječma uz primjenu gljive Ceriporiopsis subvermispora." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:095797

Potočar, Anita. "Biotransformacija pljevice ječma uz primjenu gljive Ceriporiopsis subvermispora." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:095797

Potočar, A. (2020). 'Biotransformacija pljevice ječma uz primjenu gljive Ceriporiopsis subvermispora', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 14.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:095797

Potočar A. Biotransformacija pljevice ječma uz primjenu gljive Ceriporiopsis subvermispora [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 14.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:095797

A. Potočar, "Biotransformacija pljevice ječma uz primjenu gljive Ceriporiopsis subvermispora", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:095797

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.