prikaz prve stranice dokumenta Razvoj metode za dezintegraciju stanica plijesni Aspergillus flavus kugličnim mlinom
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Razvoj metode za dezintegraciju stanica plijesni Aspergillus flavus kugličnim mlinom

Stuburić, Matea
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju
Katedra za ekologiju i toksikologiju

Citirajte ovaj rad

Stuburić, M. (2020). Razvoj metode za dezintegraciju stanica plijesni Aspergillus flavus kugličnim mlinom (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420176

Stuburić, Matea. "Razvoj metode za dezintegraciju stanica plijesni Aspergillus flavus kugličnim mlinom." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420176

Stuburić, Matea. "Razvoj metode za dezintegraciju stanica plijesni Aspergillus flavus kugličnim mlinom." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420176

Stuburić, M. (2020). 'Razvoj metode za dezintegraciju stanica plijesni Aspergillus flavus kugličnim mlinom', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 01.12.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420176

Stuburić M. Razvoj metode za dezintegraciju stanica plijesni Aspergillus flavus kugličnim mlinom [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 01.12.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420176

M. Stuburić, "Razvoj metode za dezintegraciju stanica plijesni Aspergillus flavus kugličnim mlinom", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420176

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.