prikaz prve stranice dokumenta Razvoj metode za dezintegraciju stanica plijesni Aspergillus flavus kugličnim mlinom
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Razvoj metode za dezintegraciju stanica plijesni Aspergillus flavus kugličnim mlinom

Stuburić, Matea
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Applied Chemistry and Ecology
Sub-department of Biochemistry and Toxicology

Cite this document

Stuburić, M. (2020). Razvoj metode za dezintegraciju stanica plijesni Aspergillus flavus kugličnim mlinom (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420176

Stuburić, Matea. "Razvoj metode za dezintegraciju stanica plijesni Aspergillus flavus kugličnim mlinom." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420176

Stuburić, Matea. "Razvoj metode za dezintegraciju stanica plijesni Aspergillus flavus kugličnim mlinom." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420176

Stuburić, M. (2020). 'Razvoj metode za dezintegraciju stanica plijesni Aspergillus flavus kugličnim mlinom', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 01 December 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420176

Stuburić M. Razvoj metode za dezintegraciju stanica plijesni Aspergillus flavus kugličnim mlinom [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2020 [cited 2020 December 01] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420176

M. Stuburić, "Razvoj metode za dezintegraciju stanica plijesni Aspergillus flavus kugličnim mlinom", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420176

Islandora Bookmark - Please login to use this feature