prikaz prve stranice dokumenta Tehnologija proizvodnje margarina
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Tehnologija proizvodnje margarina

Čulo, Mia
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Čulo, M. (2020). Tehnologija proizvodnje margarina (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:840085

Čulo, Mia. "Tehnologija proizvodnje margarina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:840085

Čulo, Mia. "Tehnologija proizvodnje margarina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:840085

Čulo, M. (2020). 'Tehnologija proizvodnje margarina', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 30.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:840085

Čulo M. Tehnologija proizvodnje margarina [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 30.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:840085

M. Čulo, "Tehnologija proizvodnje margarina", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:840085

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.