prikaz prve stranice dokumenta Tehnologija proizvodnje hladno prešanog bučinog ulja iz vrste golica
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Tehnologija proizvodnje hladno prešanog bučinog ulja iz vrste golica

Vojnić, Snježana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Vojnić, S. (2020). Tehnologija proizvodnje hladno prešanog bučinog ulja iz vrste golica (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:510860

Vojnić, Snježana. "Tehnologija proizvodnje hladno prešanog bučinog ulja iz vrste golica." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:510860

Vojnić, Snježana. "Tehnologija proizvodnje hladno prešanog bučinog ulja iz vrste golica." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:510860

Vojnić, S. (2020). 'Tehnologija proizvodnje hladno prešanog bučinog ulja iz vrste golica', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:510860

Vojnić S. Tehnologija proizvodnje hladno prešanog bučinog ulja iz vrste golica [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 29.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:510860

S. Vojnić, "Tehnologija proizvodnje hladno prešanog bučinog ulja iz vrste golica", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:510860

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.