prikaz prve stranice dokumenta Tehnologija proizvodnje hladno prešanog bučinog ulja iz vrste golica
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Tehnologija proizvodnje hladno prešanog bučinog ulja iz vrste golica

Vojnić, Snježana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering

Cite this document

Vojnić, S. (2020). Tehnologija proizvodnje hladno prešanog bučinog ulja iz vrste golica (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:510860

Vojnić, Snježana. "Tehnologija proizvodnje hladno prešanog bučinog ulja iz vrste golica." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:510860

Vojnić, Snježana. "Tehnologija proizvodnje hladno prešanog bučinog ulja iz vrste golica." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:510860

Vojnić, S. (2020). 'Tehnologija proizvodnje hladno prešanog bučinog ulja iz vrste golica', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 17 September 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:510860

Vojnić S. Tehnologija proizvodnje hladno prešanog bučinog ulja iz vrste golica [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2020 [cited 2022 September 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:510860

S. Vojnić, "Tehnologija proizvodnje hladno prešanog bučinog ulja iz vrste golica", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:510860

Please login to the repository to save this object to your list.