Vojnić, S. (2020). Tehnologija proizvodnje hladno prešanog bučinog ulja iz vrste golica (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:510860
Vojnić, Snježana. "Tehnologija proizvodnje hladno prešanog bučinog ulja iz vrste golica." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:510860
Vojnić, Snježana. "Tehnologija proizvodnje hladno prešanog bučinog ulja iz vrste golica." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:510860
Vojnić, S. (2020). 'Tehnologija proizvodnje hladno prešanog bučinog ulja iz vrste golica', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 03 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:510860
Vojnić S. Tehnologija proizvodnje hladno prešanog bučinog ulja iz vrste golica [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2020 [cited 2024 December 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:510860
S. Vojnić, "Tehnologija proizvodnje hladno prešanog bučinog ulja iz vrste golica", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:510860