Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Juričić, J. (2020). Izluženi repini rezanci kao nusproizvod u proizvodnji šećera (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:334639
Juričić, Josip. "Izluženi repini rezanci kao nusproizvod u proizvodnji šećera." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:334639
Juričić, Josip. "Izluženi repini rezanci kao nusproizvod u proizvodnji šećera." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:334639
Juričić, J. (2020). 'Izluženi repini rezanci kao nusproizvod u proizvodnji šećera', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 04.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:334639
Juričić J. Izluženi repini rezanci kao nusproizvod u proizvodnji šećera [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 04.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:334639
J. Juričić, "Izluženi repini rezanci kao nusproizvod u proizvodnji šećera", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:334639