prikaz prve stranice dokumenta Izluženi repini rezanci kao nusproizvod u proizvodnji šećera
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Izluženi repini rezanci kao nusproizvod u proizvodnji šećera

Juričić, Josip
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology

Cite this document

Juričić, J. (2020). Izluženi repini rezanci kao nusproizvod u proizvodnji šećera (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:334639

Juričić, Josip. "Izluženi repini rezanci kao nusproizvod u proizvodnji šećera." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:334639

Juričić, Josip. "Izluženi repini rezanci kao nusproizvod u proizvodnji šećera." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:334639

Juričić, J. (2020). 'Izluženi repini rezanci kao nusproizvod u proizvodnji šećera', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 24 September 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:334639

Juričić J. Izluženi repini rezanci kao nusproizvod u proizvodnji šećera [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2020 [cited 2021 September 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:334639

J. Juričić, "Izluženi repini rezanci kao nusproizvod u proizvodnji šećera", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:334639

Islandora Bookmark - Please login to use this feature