Rozman, L. (2020). Autohtoni mliječni proizvodi Republike Hrvatske (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:206507
Rozman, Leon. "Autohtoni mliječni proizvodi Republike Hrvatske." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:206507
Rozman, Leon. "Autohtoni mliječni proizvodi Republike Hrvatske." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:206507
Rozman, L. (2020). 'Autohtoni mliječni proizvodi Republike Hrvatske', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 14.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:206507
Rozman L. Autohtoni mliječni proizvodi Republike Hrvatske [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 14.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:206507
L. Rozman, "Autohtoni mliječni proizvodi Republike Hrvatske", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:206507