završni rad
Važnost lipida i njihov utjecaj na kvalitetu prehrambenih proizvoda

Tea Ljiljanić (2013)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Ljiljanić, T. (2013). Važnost lipida i njihov utjecaj na kvalitetu prehrambenih proizvoda (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:050290

Ljiljanić, Tea. "Važnost lipida i njihov utjecaj na kvalitetu prehrambenih proizvoda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:050290

Ljiljanić, Tea. "Važnost lipida i njihov utjecaj na kvalitetu prehrambenih proizvoda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:050290

Ljiljanić, T. (2013). 'Važnost lipida i njihov utjecaj na kvalitetu prehrambenih proizvoda', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:050290

Ljiljanić T. Važnost lipida i njihov utjecaj na kvalitetu prehrambenih proizvoda [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 23.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:050290

T. Ljiljanić, "Važnost lipida i njihov utjecaj na kvalitetu prehrambenih proizvoda", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:050290