prikaz prve stranice dokumenta Inulin kao komponenta funkcionalne hrane
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Inulin kao komponenta funkcionalne hrane

Tomas, Ivan
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu

Citirajte ovaj rad

Tomas, I. (2013). Inulin kao komponenta funkcionalne hrane (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:783499

Tomas, Ivan. "Inulin kao komponenta funkcionalne hrane." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:783499

Tomas, Ivan. "Inulin kao komponenta funkcionalne hrane." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:783499

Tomas, I. (2013). 'Inulin kao komponenta funkcionalne hrane', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:783499

Tomas I. Inulin kao komponenta funkcionalne hrane [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 23.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:783499

I. Tomas, "Inulin kao komponenta funkcionalne hrane", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:783499

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.