Pandžić, S. (2013). Beta glukan - dodatak prehrani i funkcionalna komponenta hrane (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:456576
Pandžić, Sabina. "Beta glukan - dodatak prehrani i funkcionalna komponenta hrane." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:456576
Pandžić, Sabina. "Beta glukan - dodatak prehrani i funkcionalna komponenta hrane." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:456576
Pandžić, S. (2013). 'Beta glukan - dodatak prehrani i funkcionalna komponenta hrane', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 30.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:456576
Pandžić S. Beta glukan - dodatak prehrani i funkcionalna komponenta hrane [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 30.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:456576
S. Pandžić, "Beta glukan - dodatak prehrani i funkcionalna komponenta hrane", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:456576