završni rad
Ispitivanje kvalitete proteina pšenice u laboratoriju Poljoprivrednog instituta Osijek

Anita Kerekeš (2013)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad...

Kerekeš, A. (2013). Ispitivanje kvalitete proteina pšenice u laboratoriju Poljoprivrednog instituta Osijek (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:283147

Kerekeš, Anita. "Ispitivanje kvalitete proteina pšenice u laboratoriju Poljoprivrednog instituta Osijek." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:283147

Kerekeš, Anita. "Ispitivanje kvalitete proteina pšenice u laboratoriju Poljoprivrednog instituta Osijek." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:283147

Kerekeš, A. (2013). 'Ispitivanje kvalitete proteina pšenice u laboratoriju Poljoprivrednog instituta Osijek', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:283147

Kerekeš A. Ispitivanje kvalitete proteina pšenice u laboratoriju Poljoprivrednog instituta Osijek [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 23.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:283147

A. Kerekeš, "Ispitivanje kvalitete proteina pšenice u laboratoriju Poljoprivrednog instituta Osijek", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:283147