Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Kerekeš, A. (2013). Ispitivanje kvalitete proteina pšenice u laboratoriju Poljoprivrednog instituta Osijek (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:283147
Kerekeš, Anita. "Ispitivanje kvalitete proteina pšenice u laboratoriju Poljoprivrednog instituta Osijek." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:283147
Kerekeš, Anita. "Ispitivanje kvalitete proteina pšenice u laboratoriju Poljoprivrednog instituta Osijek." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:283147
Kerekeš, A. (2013). 'Ispitivanje kvalitete proteina pšenice u laboratoriju Poljoprivrednog instituta Osijek', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:283147
Kerekeš A. Ispitivanje kvalitete proteina pšenice u laboratoriju Poljoprivrednog instituta Osijek [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:283147
A. Kerekeš, "Ispitivanje kvalitete proteina pšenice u laboratoriju Poljoprivrednog instituta Osijek", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:283147