diplomski rad
Mikrobiološke opasnosti u gotovim salatama

Jelić, Petra
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju
Katedra za ekologiju i toksikologiju

Citirajte ovaj rad

Jelić, P. (2021). Mikrobiološke opasnosti u gotovim salatama (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:888877

Jelić, Petra. "Mikrobiološke opasnosti u gotovim salatama." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:888877

Jelić, Petra. "Mikrobiološke opasnosti u gotovim salatama." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:888877

Jelić, P. (2021). 'Mikrobiološke opasnosti u gotovim salatama', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.10.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:888877

Jelić P. Mikrobiološke opasnosti u gotovim salatama [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 19.10.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:888877

P. Jelić, "Mikrobiološke opasnosti u gotovim salatama", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:888877

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.