Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Chemical and sensory properties of red wines from Baranja vineyards
U: Ružičkini dani 2018.. / Tomas, Srećko; Ačkar, Đurđica; Jozinović, Antun; Lončarić, Ante (ur.). Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2019. str. 63-71. urn:nbn:hr:109:479509

Kojić, Nebojša; Jakobek, Lidija

Citirajte ovaj rad

Kojić, N. i Jakobek, L. (2019). Chemical and sensory properties of red wines from Baranja vineyards. U S. Tomas, (Ur.), Đ. Ačkar, (Ur.), A. Jozinović, (Ur.), A. Lončarić, (Ur.), Ružičkini dani 2018. (str. 63-71). Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:479509

Kojić, Nebojša i Lidija Jakobek. "Chemical and sensory properties of red wines from Baranja vineyards." Ružičkini dani 2018., Ur. Srećko Tomas, Ur. Đurđica Ačkar, Ur. Antun Jozinović, Ur. Ante Lončarić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2019, str. 63-71. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:479509

Kojić, Nebojša i Lidija Jakobek. "Chemical and sensory properties of red wines from Baranja vineyards." U Ružičkini dani 2018., 63-71. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2019. Citirano 07.08.2022.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:479509

Kojić, N. i Jakobek, L. (2019) 'Chemical and sensory properties of red wines from Baranja vineyards', u Tomas, S. (ur.), Ačkar, Đ. (ur.), Jozinović, A. (ur.), Lončarić, A. (ur.), Ružičkini dani 2018., Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), Osijek, str. 63-71. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:479509 (Datum pristupa: 07.08.2022.)

Kojić N, Jakobek L. Chemical and sensory properties of red wines from Baranja vineyards. U: S. Tomas, ur., Đ. Ačkar, ur., A. Jozinović, ur., A. Lončarić, ur. Ružičkini dani 2018.. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); 2019. Str. 63-71. [pristupljeno 07.08.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:479509

N. Kojić i L. Jakobek, "Chemical and sensory properties of red wines from Baranja vineyards", Ružičkini dani 2018., S. Tomas et al., Ur. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2019. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:479509 [Citirano: 07.08.2022.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.