Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Značaj kvasaca u mikrobiologiji hrane, biotehnologiji i medicini

Mirjana Marjanović (2013)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za biologiju i mikrobiologiju
Citirajte ovaj rad

Marjanović, M. (2013). Značaj kvasaca u mikrobiologiji hrane, biotehnologiji i medicini (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:799257

Marjanović, Mirjana. "Značaj kvasaca u mikrobiologiji hrane, biotehnologiji i medicini." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:799257

Marjanović, Mirjana. "Značaj kvasaca u mikrobiologiji hrane, biotehnologiji i medicini." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:799257

Marjanović, M. (2013). 'Značaj kvasaca u mikrobiologiji hrane, biotehnologiji i medicini', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 24.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:799257

Marjanović M. Značaj kvasaca u mikrobiologiji hrane, biotehnologiji i medicini [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 24.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:799257

M. Marjanović, "Značaj kvasaca u mikrobiologiji hrane, biotehnologiji i medicini", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:799257