Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za ispitivanje hrane i prehrane Katedra za biologiju i mikrobiologiju
Marjanović, M. (2013). Značaj kvasaca u mikrobiologiji hrane, biotehnologiji i medicini (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:799257
Marjanović, Mirjana. "Značaj kvasaca u mikrobiologiji hrane, biotehnologiji i medicini." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:799257
Marjanović, Mirjana. "Značaj kvasaca u mikrobiologiji hrane, biotehnologiji i medicini." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:799257
Marjanović, M. (2013). 'Značaj kvasaca u mikrobiologiji hrane, biotehnologiji i medicini', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:799257
Marjanović M. Značaj kvasaca u mikrobiologiji hrane, biotehnologiji i medicini [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:799257
M. Marjanović, "Značaj kvasaca u mikrobiologiji hrane, biotehnologiji i medicini", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:799257