Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Minimalno procesirana hrana

Monika Bušnja (2013)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad

Bušnja, M. (2013). Minimalno procesirana hrana (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:222111

Bušnja, Monika. "Minimalno procesirana hrana." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:222111

Bušnja, Monika. "Minimalno procesirana hrana." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:222111

Bušnja, M. (2013). 'Minimalno procesirana hrana', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 11.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:222111

Bušnja M. Minimalno procesirana hrana [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 11.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:222111

M. Bušnja, "Minimalno procesirana hrana", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:222111

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.