prikaz prve stranice dokumenta Tehnologija proizvodnje bademovog ulja
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Tehnologija proizvodnje bademovog ulja

Štimac, Alen
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Štimac, A. (2021). Tehnologija proizvodnje bademovog ulja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:415568

Štimac, Alen. "Tehnologija proizvodnje bademovog ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:415568

Štimac, Alen. "Tehnologija proizvodnje bademovog ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:415568

Štimac, A. (2021). 'Tehnologija proizvodnje bademovog ulja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 24.11.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:415568

Štimac A. Tehnologija proizvodnje bademovog ulja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 24.11.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:415568

A. Štimac, "Tehnologija proizvodnje bademovog ulja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:415568

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.