prikaz prve stranice dokumenta Modifikacija škroba nekonvencionalnim tehnikama
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Modifikacija škroba nekonvencionalnim tehnikama

Barić, Ivona
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Barić, I. (2021). Modifikacija škroba nekonvencionalnim tehnikama (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:158948

Barić, Ivona. "Modifikacija škroba nekonvencionalnim tehnikama." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:158948

Barić, Ivona. "Modifikacija škroba nekonvencionalnim tehnikama." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:158948

Barić, I. (2021). 'Modifikacija škroba nekonvencionalnim tehnikama', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.10.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:158948

Barić I. Modifikacija škroba nekonvencionalnim tehnikama [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 19.10.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:158948

I. Barić, "Modifikacija škroba nekonvencionalnim tehnikama", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:158948

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.