prikaz prve stranice dokumenta Konstrukcijski materijali i njihova primjena u prehrambenoj industriji
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Konstrukcijski materijali i njihova primjena u prehrambenoj industriji

Lovrić, Ana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za tehnološko projektiranje i farmaceutsko inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Lovrić, A. (2021). Konstrukcijski materijali i njihova primjena u prehrambenoj industriji (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:937112

Lovrić, Ana. "Konstrukcijski materijali i njihova primjena u prehrambenoj industriji." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:937112

Lovrić, Ana. "Konstrukcijski materijali i njihova primjena u prehrambenoj industriji." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:937112

Lovrić, A. (2021). 'Konstrukcijski materijali i njihova primjena u prehrambenoj industriji', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.10.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:937112

Lovrić A. Konstrukcijski materijali i njihova primjena u prehrambenoj industriji [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 18.10.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:937112

A. Lovrić, "Konstrukcijski materijali i njihova primjena u prehrambenoj industriji", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:937112

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.