prikaz prve stranice dokumenta Konstrukcijski materijali i njihova primjena u prehrambenoj industriji
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Konstrukcijski materijali i njihova primjena u prehrambenoj industriji

Lovrić, Ana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Process Design and Construction Materials

Cite this document

Lovrić, A. (2021). Konstrukcijski materijali i njihova primjena u prehrambenoj industriji (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:937112

Lovrić, Ana. "Konstrukcijski materijali i njihova primjena u prehrambenoj industriji." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:937112

Lovrić, Ana. "Konstrukcijski materijali i njihova primjena u prehrambenoj industriji." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:937112

Lovrić, A. (2021). 'Konstrukcijski materijali i njihova primjena u prehrambenoj industriji', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:937112

Lovrić A. Konstrukcijski materijali i njihova primjena u prehrambenoj industriji [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2021 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:937112

A. Lovrić, "Konstrukcijski materijali i njihova primjena u prehrambenoj industriji", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:937112

Please login to the repository to save this object to your list.