prikaz prve stranice dokumenta Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u tradicionalno dimljenim mesnim proizvodima
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u tradicionalno dimljenim mesnim proizvodima

Bošnjaković, Marija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i mlijeka

Citirajte ovaj rad

Bošnjaković, M. (2021). Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u tradicionalno dimljenim mesnim proizvodima (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:089175

Bošnjaković, Marija. "Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u tradicionalno dimljenim mesnim proizvodima." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:089175

Bošnjaković, Marija. "Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u tradicionalno dimljenim mesnim proizvodima." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:089175

Bošnjaković, M. (2021). 'Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u tradicionalno dimljenim mesnim proizvodima', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.11.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:089175

Bošnjaković M. Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u tradicionalno dimljenim mesnim proizvodima [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 22.11.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:089175

M. Bošnjaković, "Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u tradicionalno dimljenim mesnim proizvodima", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:089175

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.