Bošnjaković, M. (2021). Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u tradicionalno dimljenim mesnim proizvodima (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:089175
Bošnjaković, Marija. "Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u tradicionalno dimljenim mesnim proizvodima." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:089175
Bošnjaković, Marija. "Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u tradicionalno dimljenim mesnim proizvodima." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:089175
Bošnjaković, M. (2021). 'Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u tradicionalno dimljenim mesnim proizvodima', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 14 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:089175
Bošnjaković M. Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u tradicionalno dimljenim mesnim proizvodima [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2021 [cited 2024 December 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:089175
M. Bošnjaković, "Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u tradicionalno dimljenim mesnim proizvodima", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:089175