prikaz prve stranice dokumenta Ispitivanje svojstava pirovog brašna na Brabenderovom farinografu i ekstenzografu
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Ispitivanje svojstava pirovog brašna na Brabenderovom farinografu i ekstenzografu

Puškadija, Izabela
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica

Citirajte ovaj rad

Puškadija, I. (2021). Ispitivanje svojstava pirovog brašna na Brabenderovom farinografu i ekstenzografu (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:768632

Puškadija, Izabela. "Ispitivanje svojstava pirovog brašna na Brabenderovom farinografu i ekstenzografu." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:768632

Puškadija, Izabela. "Ispitivanje svojstava pirovog brašna na Brabenderovom farinografu i ekstenzografu." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:768632

Puškadija, I. (2021). 'Ispitivanje svojstava pirovog brašna na Brabenderovom farinografu i ekstenzografu', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:768632

Puškadija I. Ispitivanje svojstava pirovog brašna na Brabenderovom farinografu i ekstenzografu [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:768632

I. Puškadija, "Ispitivanje svojstava pirovog brašna na Brabenderovom farinografu i ekstenzografu", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:768632

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.