prikaz prve stranice dokumenta Jabučno-mliječna fermentacija u proizvodnji vina
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Jabučno-mliječna fermentacija u proizvodnji vina

Barišić, Marina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Barišić, M. (2021). Jabučno-mliječna fermentacija u proizvodnji vina (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:959421

Barišić, Marina. "Jabučno-mliječna fermentacija u proizvodnji vina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:959421

Barišić, Marina. "Jabučno-mliječna fermentacija u proizvodnji vina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:959421

Barišić, M. (2021). 'Jabučno-mliječna fermentacija u proizvodnji vina', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:959421

Barišić M. Jabučno-mliječna fermentacija u proizvodnji vina [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:959421

M. Barišić, "Jabučno-mliječna fermentacija u proizvodnji vina", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:959421

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.