diplomski rad
Utjecaj promjene procesnih parametara na razgradnju ß-glukana tijekom slađenja golozrnog ječma

Kovačić, Azra
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za bioprocesno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Kovačić, A. (2021). Utjecaj promjene procesnih parametara na razgradnju ß-glukana tijekom slađenja golozrnog ječma (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:224645

Kovačić, Azra. "Utjecaj promjene procesnih parametara na razgradnju ß-glukana tijekom slađenja golozrnog ječma." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:224645

Kovačić, Azra. "Utjecaj promjene procesnih parametara na razgradnju ß-glukana tijekom slađenja golozrnog ječma." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:224645

Kovačić, A. (2021). 'Utjecaj promjene procesnih parametara na razgradnju ß-glukana tijekom slađenja golozrnog ječma', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 07.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:224645

Kovačić A. Utjecaj promjene procesnih parametara na razgradnju ß-glukana tijekom slađenja golozrnog ječma [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 07.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:224645

A. Kovačić, "Utjecaj promjene procesnih parametara na razgradnju ß-glukana tijekom slađenja golozrnog ječma", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:224645

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.