Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju mesa i mlijeka
Friščić, S. (2013). Proizvodnja tradicionalnih mesnih proizvoda od mesa crne slavonske svinje (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:745984
Friščić, Stjepan. "Proizvodnja tradicionalnih mesnih proizvoda od mesa crne slavonske svinje." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:745984
Friščić, Stjepan. "Proizvodnja tradicionalnih mesnih proizvoda od mesa crne slavonske svinje." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:745984
Friščić, S. (2013). 'Proizvodnja tradicionalnih mesnih proizvoda od mesa crne slavonske svinje', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:745984
Friščić S. Proizvodnja tradicionalnih mesnih proizvoda od mesa crne slavonske svinje [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:745984
S. Friščić, "Proizvodnja tradicionalnih mesnih proizvoda od mesa crne slavonske svinje", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:745984