prikaz prve stranice dokumenta Mikrobiološka ispravnost suhe i svježe tjestenine
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Mikrobiološka ispravnost suhe i svježe tjestenine

Strmota, Magdalena
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za biologiju i mikrobiologiju

Citirajte ovaj rad

Strmota, M. (2021). Mikrobiološka ispravnost suhe i svježe tjestenine (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:268462

Strmota, Magdalena. "Mikrobiološka ispravnost suhe i svježe tjestenine." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:268462

Strmota, Magdalena. "Mikrobiološka ispravnost suhe i svježe tjestenine." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:268462

Strmota, M. (2021). 'Mikrobiološka ispravnost suhe i svježe tjestenine', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:268462

Strmota M. Mikrobiološka ispravnost suhe i svježe tjestenine [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 23.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:268462

M. Strmota, "Mikrobiološka ispravnost suhe i svježe tjestenine", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:268462

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.