prikaz prve stranice dokumenta Alkoholna i bezalkoholna pića dobivena fermentacijom
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Alkoholna i bezalkoholna pića dobivena fermentacijom

Piščević, Martina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za bioprocesno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Piščević, M. (2021). Alkoholna i bezalkoholna pića dobivena fermentacijom (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:797888

Piščević, Martina. "Alkoholna i bezalkoholna pića dobivena fermentacijom." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:797888

Piščević, Martina. "Alkoholna i bezalkoholna pića dobivena fermentacijom." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:797888

Piščević, M. (2021). 'Alkoholna i bezalkoholna pića dobivena fermentacijom', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.10.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:797888

Piščević M. Alkoholna i bezalkoholna pića dobivena fermentacijom [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 18.10.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:797888

M. Piščević, "Alkoholna i bezalkoholna pića dobivena fermentacijom", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:797888

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.