prikaz prve stranice dokumenta Sastav i primjena kokosovog ulja
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Sastav i primjena kokosovog ulja

Dozan, Lorena
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Dozan, L. (2021). Sastav i primjena kokosovog ulja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:751310

Dozan, Lorena. "Sastav i primjena kokosovog ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:751310

Dozan, Lorena. "Sastav i primjena kokosovog ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:751310

Dozan, L. (2021). 'Sastav i primjena kokosovog ulja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 15.05.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:751310

Dozan L. Sastav i primjena kokosovog ulja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 15.05.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:751310

L. Dozan, "Sastav i primjena kokosovog ulja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:751310

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.