Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za procesno inženjerstvo Katedra za mehaničke, toplinske i separacijske procese
Jakić, I. (2021). Ekstrakcija bioaktivnih tvari iz proizvodnih ostataka prehrambene industrije (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:865688
Jakić, Iva. "Ekstrakcija bioaktivnih tvari iz proizvodnih ostataka prehrambene industrije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:865688
Jakić, Iva. "Ekstrakcija bioaktivnih tvari iz proizvodnih ostataka prehrambene industrije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:865688
Jakić, I. (2021). 'Ekstrakcija bioaktivnih tvari iz proizvodnih ostataka prehrambene industrije', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 03.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:865688
Jakić I. Ekstrakcija bioaktivnih tvari iz proizvodnih ostataka prehrambene industrije [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 03.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:865688
I. Jakić, "Ekstrakcija bioaktivnih tvari iz proizvodnih ostataka prehrambene industrije", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:865688