prikaz prve stranice dokumenta Ekstrakcija bioaktivnih tvari iz proizvodnih ostataka prehrambene industrije
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Ekstrakcija bioaktivnih tvari iz proizvodnih ostataka prehrambene industrije

Jakić, Iva
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Unit Operations

Cite this document

Jakić, I. (2021). Ekstrakcija bioaktivnih tvari iz proizvodnih ostataka prehrambene industrije (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:865688

Jakić, Iva. "Ekstrakcija bioaktivnih tvari iz proizvodnih ostataka prehrambene industrije." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:865688

Jakić, Iva. "Ekstrakcija bioaktivnih tvari iz proizvodnih ostataka prehrambene industrije." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:865688

Jakić, I. (2021). 'Ekstrakcija bioaktivnih tvari iz proizvodnih ostataka prehrambene industrije', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 05 August 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:865688

Jakić I. Ekstrakcija bioaktivnih tvari iz proizvodnih ostataka prehrambene industrije [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2021 [cited 2022 August 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:865688

I. Jakić, "Ekstrakcija bioaktivnih tvari iz proizvodnih ostataka prehrambene industrije", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:865688

Please login to the repository to save this object to your list.