prikaz prve stranice dokumenta Ekstrakcija bioaktivnih tvari iz proizvodnih ostataka prehrambene industrije
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Ekstrakcija bioaktivnih tvari iz proizvodnih ostataka prehrambene industrije

Jakić, Iva
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Unit Operations

Cite this document

Jakić, I. (2021). Ekstrakcija bioaktivnih tvari iz proizvodnih ostataka prehrambene industrije (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:865688

Jakić, Iva. "Ekstrakcija bioaktivnih tvari iz proizvodnih ostataka prehrambene industrije." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:865688

Jakić, Iva. "Ekstrakcija bioaktivnih tvari iz proizvodnih ostataka prehrambene industrije." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:865688

Jakić, I. (2021). 'Ekstrakcija bioaktivnih tvari iz proizvodnih ostataka prehrambene industrije', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 19 October 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:865688

Jakić I. Ekstrakcija bioaktivnih tvari iz proizvodnih ostataka prehrambene industrije [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2021 [cited 2021 October 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:865688

I. Jakić, "Ekstrakcija bioaktivnih tvari iz proizvodnih ostataka prehrambene industrije", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:865688

Islandora Bookmark - Please login to use this feature