Jakić, I. (2021). Ekstrakcija bioaktivnih tvari iz proizvodnih ostataka prehrambene industrije (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:865688
Jakić, Iva. "Ekstrakcija bioaktivnih tvari iz proizvodnih ostataka prehrambene industrije." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:865688
Jakić, Iva. "Ekstrakcija bioaktivnih tvari iz proizvodnih ostataka prehrambene industrije." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:865688
Jakić, I. (2021). 'Ekstrakcija bioaktivnih tvari iz proizvodnih ostataka prehrambene industrije', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 29 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:865688
Jakić I. Ekstrakcija bioaktivnih tvari iz proizvodnih ostataka prehrambene industrije [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2021 [cited 2025 January 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:865688
I. Jakić, "Ekstrakcija bioaktivnih tvari iz proizvodnih ostataka prehrambene industrije", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:865688