prikaz prve stranice dokumenta Proizvodnja likerskih vina
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Proizvodnja likerskih vina

Kovačić, Anamarija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Kovačić, A. (2021). Proizvodnja likerskih vina (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:024537

Kovačić, Anamarija. "Proizvodnja likerskih vina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:024537

Kovačić, Anamarija. "Proizvodnja likerskih vina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:024537

Kovačić, A. (2021). 'Proizvodnja likerskih vina', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.10.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:024537

Kovačić A. Proizvodnja likerskih vina [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 18.10.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:024537

A. Kovačić, "Proizvodnja likerskih vina", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:024537

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.