prikaz prve stranice dokumenta Tehnologija proizvodnje konjske salame
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Tehnologija proizvodnje konjske salame

Dukši, Jelena
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i mlijeka

Citirajte ovaj rad

Dukši, J. (2021). Tehnologija proizvodnje konjske salame (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:228900

Dukši, Jelena. "Tehnologija proizvodnje konjske salame." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:228900

Dukši, Jelena. "Tehnologija proizvodnje konjske salame." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:228900

Dukši, J. (2021). 'Tehnologija proizvodnje konjske salame', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.10.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:228900

Dukši J. Tehnologija proizvodnje konjske salame [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 18.10.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:228900

J. Dukši, "Tehnologija proizvodnje konjske salame", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:228900

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.