prikaz prve stranice dokumenta Minimalno procesirani proizvodi od krušaka
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Minimalno procesirani proizvodi od krušaka

Tisai, Patricija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Tisai, P. (2021). Minimalno procesirani proizvodi od krušaka (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:153150

Tisai, Patricija. "Minimalno procesirani proizvodi od krušaka." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:153150

Tisai, Patricija. "Minimalno procesirani proizvodi od krušaka." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:153150

Tisai, P. (2021). 'Minimalno procesirani proizvodi od krušaka', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.10.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:153150

Tisai P. Minimalno procesirani proizvodi od krušaka [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 18.10.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:153150

P. Tisai, "Minimalno procesirani proizvodi od krušaka", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:153150

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.