Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Kovačević, S. (2021). Oksidacijska stabilnost biljnih ulja i masti (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:869428
Kovačević, Sara. "Oksidacijska stabilnost biljnih ulja i masti." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:869428
Kovačević, Sara. "Oksidacijska stabilnost biljnih ulja i masti." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:869428
Kovačević, S. (2021). 'Oksidacijska stabilnost biljnih ulja i masti', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 05.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:869428
Kovačević S. Oksidacijska stabilnost biljnih ulja i masti [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 05.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:869428
S. Kovačević, "Oksidacijska stabilnost biljnih ulja i masti", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:869428