prikaz prve stranice dokumenta Adsorpcija kvercetina na proteine riže i badema
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Adsorpcija kvercetina na proteine riže i badema

Barišić, Ana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Barišić, A. (2021). Adsorpcija kvercetina na proteine riže i badema (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:356143

Barišić, Ana. "Adsorpcija kvercetina na proteine riže i badema." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:356143

Barišić, Ana. "Adsorpcija kvercetina na proteine riže i badema." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:356143

Barišić, A. (2021). 'Adsorpcija kvercetina na proteine riže i badema', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.10.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:356143

Barišić A. Adsorpcija kvercetina na proteine riže i badema [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 19.10.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:356143

A. Barišić, "Adsorpcija kvercetina na proteine riže i badema", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:356143

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.