diplomski rad
Određivanje geometrijskih značajki zrna ječma

Tomašević, Matko
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica

Citirajte ovaj rad

Tomašević, M. (2021). Određivanje geometrijskih značajki zrna ječma (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344659

Tomašević, Matko. "Određivanje geometrijskih značajki zrna ječma." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344659

Tomašević, Matko. "Određivanje geometrijskih značajki zrna ječma." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344659

Tomašević, M. (2021). 'Određivanje geometrijskih značajki zrna ječma', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.11.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344659

Tomašević M. Određivanje geometrijskih značajki zrna ječma [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 26.11.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344659

M. Tomašević, "Određivanje geometrijskih značajki zrna ječma", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344659

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.